maanantai 13. huhtikuuta 2020

HIUSJUTSKII

Nyt seuraa ehdottomia hiustenhoitosuosikkeja!

DSC_0001
SHAMPOO JA HOITSIKKA
Ennen käytin vain kampaamotuotteita hiustenhoidossa, mutta valitettavasti opiskelijabudjetti pakotti tutustumaan markettituotteisiinkin. Tämä kaksikko on aika uusi suosikki, mutta mun mielestä näissä on todella hyvä hinta-laatu-suhde.
4/5

DSC_0006
HIUSNAAMIO
Shampoon ja hoitoaineen kaveriksi hommasin myös hiusnaamion. Tätä oon käyttänyt jo aiemmin curly girl -metodin aikana. Tosi hoitava ja kosteuttava tökötti, suosittelen! Välillä skippaan shampoopesun ja laitan vaan tätä maskia niin säästän vähän tukan voimavaroja.
5/5

DSC_0007
COLOR MASK
Tän hetkistä violettia tukkaväriä ylläpidän Biozellin sävytteellä. Haluaisin ehkä hippasen verran enemmän sinistä sävyä tähän, mulla kun on punainen pohja hiuksissa, mutta toistaiseksi tää on ollut paras ylläpitämään väriä.
3,5/5

DSC_0012
HOITOSUIHKE JA GEELI
Vaikken enää orjallisesti noudata curly girl -metodia (esim. nuo edellä mainitut shampoot ja hoitsikat eivät oikeesti ole cg-approved). Joskus kuitenkin suihkin märkiin hiuksiin Muumi-suihketta ja puristelen latvoihin geeliä, sitten hiukset yöksi kiinni pään päälle ja tadaa, aamulla kivat kiharat.
4/5

DSC_0017
LÄMPÖSUOJA JA KUIVASHAMPOO
AIka harvoin nykyään enää lämpökäsittelen hiuksiani, mutta kun sen teen, laitan tottakai lämpösuojan latvoihin. Myös kuviashampoo on käytössä vain silloin tällöin, mutta sen on oltava Batisten kuivashampoo jos joku.
4/5

DSC_0019
BIOTIINI
Oon syönyt biotiinia nyt jo yli kolme vuotta, ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Ei nää pillerit oikeastaan nopeuta hiusten kasvua, mutta uusi kasvava tukka on palon vahvenmpaa, paksumpaa, kiiltvämpää ja muutenkin terveempää kuin ihan nämä latvat. 
5/5

4 kommenttia:

  1. Nuo Fructisin banaanituotteet pitää ehdottomasti testata! :)

    VastaaPoista
  2. Lorealin Studio Line :) Tulee niin mieleen ne kasarin, oman nuoruuden mainokset :D
    https://www.youtube.com/watch?v=ogIjBdjuPNw

    VastaaPoista
  3. Minulle on jäänyt CC-metodista tuo shampoon korvaaminen silloin tällöin hoitoaineella. Muuten en enää metodia noudata. Ja myös minulta löytyy Batisten kuivashampoo.

    VastaaPoista
  4. Tuo color mask on sellainen, jota olen monesti ajatellut kokeilevani, mutta en ole uskaltautunut. :D Ehkä vain pitäisi. :)

    VastaaPoista